HU/EN CV KONTAKT HÍRLEVÉL HÍREK
GOLDEN LOTUS - ALKALMI RUHÁK - BAHARAT: Fekete blúz arany csipkável, fekete magasderekú szoknya, arany színű kis táska. Esküvői és alkalmi ruháinkat egyedi megrendelések alapján készítjük el. A  honlapon látható öltözékek bemutató darabok. Az itt látható ruhákat  méretvétel után elkészítjük, a felmerülő igényekhez alkalmazkodva  változtatunk a formán, színeken. A legizgalmasabb feladat a megrendelő és a  tervező számára is, amikor személyreszabottan készül a ruha. A  megrendelő stílusát, az esküvő vagy bármely esemény hangulatát  figyelembevéve hozunk létre egy olyan ötvözetet, amely a Baharat által  képviselt különleges fűszeres sziluettet egyesíti megrendelőink  kívánságaival.

2/1  >
 

GOLDEN LOTUS

Fekete blúz arany csipkável, fekete magasderekú szoknya, arany színű kis táska.

Esküvői és alkalmi ruháinkat egyedi megrendelések alapján készítjük el.
A honlapon látható öltözékek bemutató darabok. Az itt látható ruhákat méretvétel után elkészítjük, a felmerülő igényekhez alkalmazkodva változtatunk a formán, színeken.

A legizgalmasabb feladat a megrendelő és a tervező számára is, amikor személyreszabottan készül a ruha. A megrendelő stílusát, az esküvő vagy bármely esemény hangulatát figyelembevéve hozunk létre egy olyan ötvözetet, amely a Baharat által képviselt különleges fűszeres sziluettet egyesíti megrendelőink kívánságaival.